Het Amsterdamse Winterparadijs 2023

Van 14 december  t/m 30 december 2023 wordt de RAI Amsterdam omgetoverd tot het winterparadijs van Amsterdam. Ontdek het ultieme uitzicht over Amsterdam vanuit het reuzenrad of de zweefmolen. Ook is er een mega grote binnen- en buitenschaatsbaan en echte sneeuw!

Het Amsterdamse Winterparadijs is het grootste en gezelligste winterevenement van Nederland. Geniet van winterse hapjes en drankjes, unieke attracties, schaatsen en eindeloos veel ijspret.

Ook dit jaar wordt er groots uitgepakt en mogen nieuwe attracties natuurlijk niet ontbreken. Met als hoogtepunt het gloednieuwe Lichtjesparadijs – de eerste glinstering. Ga op avontuur langs prachtige lichtsculpturen en duizenden fonkelende lichtjes. Dompel je onder in een oceaan van lichtjes en vlieg door een jungle van schittering. Deze magische ervaring wil je écht niet missen.

Het wordt een editie om nooit te vergeten en we hopen dat we dit samen met jou mogen vieren!

Dagje eropuit

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

Blogs