Zeeuws Museum

Zeeuws Museum Middelburg

Breng een bezoek aan het Zeeuws museum.

Abdij 4
4331 BK Middelburg

Telefoon: 0118- 65 30 00

Je vindt het Zeeuws Museum in de middeleeuwse abdij van Middelburg. Met verrassende, eigentijdse presentaties zie je een onverwachte kant van Zeeland. Beleef de Tachtigjarige oorlog aan de hand van een serie unieke, wereldberoemde wandtapijten met zeeslagen uit de 16e eeuw. Verwonder je in de Wonderkamers over de schatten en rariteiten die Zeeuwen eeuwenlang verzamelden. Laat je verrassen door de modepresentatie waarin streekdracht, mode en hedendaagse ontwerpen worden gecombineerd.

Je kunt deelnemen aan een van de rondleidingen. Voor kinderen zijn er speciale programma’s en activiteiten. Kijk voor meer informatie, boekingen en tijden op de website. Er is gratis wifi. Het museum is toegankelijk voor rolstoelen.

Vergeet niet tijdens je bezoek de verse streekproducten in ons museumcafé te proeven en een bezoek te brengen aan de museumwinkel met originele Zeeuwse cadeaus.

Adres Zeeuws Museum Middelburg

Abdij (plein)
4331 BK Middelburg
Telefoon: 0118- 65 30 00

Dagje eropuit

ik wil kamperen

Ik wil kamperen

Essentiële tips voor kamperen: wat je nodig hebt, kiezen tussen tent of caravan, backpacken of camping, wandelen of fietsen, en de beste plekken in Nederland. Bezoek wattedoenvandaag.nl voor uitjes en evenementen per provincie.

Uitgelicht in Nederland

Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen

Echt Friesland ontdekken

Friesland is een prachtige provincie, vol met de mooiste wateren en pittoreske dorpjes. Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen.

Blogs