E-Karting Groningen

Teamsport E-Karting Groningen

Kardingerweg 50
9735 AH Groningen

Telefoon: 050-5474747
E-mail: [email protected]

TeamSport E-Karting in Groningen biedt een unieke, elektrische kart-ervaring die perfect is voor, families, studenten en groepen.

Activiteiten Teamsport E-Karting

Met activiteiten zoals e-karten, duckpin bowling, VR-ervaringen, e-darts, en een restaurant en bar, is er voor iedereen iets leuks te doen. Of je nu op zoek bent naar een adrenalinekick, teambuilding, of gewoon een leuk dagje uit, TeamSport E-Karting biedt het allemaal in een moderne, uitnodigende omgeving. Reserveer online of loop gewoon binnen voor een onvergetelijke ervaring.

Van elektrisch karten dat zorgt voor een snelle, milieuvriendelijke race-ervaring tot duckpin bowling en VR-spellen voor een interactieve uitdaging. Er is ook e-darts beschikbaar voor een moderne draai aan een klassiek spel.

Met faciliteiten inclusief een gezellig restaurant en bar, is dit de ideale plek voor vrienden, families, en teamuitjes.

E-Karting voor een perfect uitje!

TeamSport E-Karting in Groningen is toegankelijk voor een breed publiek, waaronder gezinnen, vriendengroepen, studenten, en bedrijven op zoek naar teambuilding activiteiten.

Het is dé perfecte bestemming voor mensen die op zoek zijn naar een spannend en interactief uitje, ongeacht de gelegenheid. Met een verscheidenheid aan activiteiten is het geschikt voor zowel jong als oud, waardoor het een ideaal uitje is voor vrijwel iedereen die op zoek is naar plezier en avontuur.

Contact Teamsport E-Karting Groningen

Kardingerweg 50
9735 AH Groningen
Telefoon: 050-5474747

Bezoek de website

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.

Blogs