STARwagon

STARwagon

Beleef een unieke ervaring in de STARWagon.

Stationsstraat 3
9503 AD Stadskanaal

Telefoon: 0599-651890

Overnachten op een unieke plek? Wakker worden op een spoorwegemplacement? Bij Museumspoorlijn STAR kun je in de STARwagon overnachten

Overnachten in de STARwagon

Deze bijzondere goederenwagen is door Atelier van Lieshout uit Rotterdam omgebouwd tot een pionierswagen. De wagen vormt zo een geromantiseerde verwijzing naar de sobere en harde tijden van de eerste veenpioniers. De ontginners van het veenlandschap, het gebied waar onze spoorlijn doorheen loopt.

In de STARwagon kunnen maximaal 5 personen overnachten. De wagon is compleet ingericht, geheel in de stijl van de vroegere pioniers.

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.

Blogs