Speelpark Klein Zwitserland in Tegelen

Trappistenweg 35
5932 NB Tegelen

Telefoon: 077 - 373 1565

Speelplezier van jong tot oud: dat vindt u bij Speelpark Klein Zwitserland in Tegelen! Bij de grootste speeltuin van Nederland treft u niet alleen de klassieke speeltoestellen zoals schommel, wip en draaimolen aan, maar er zijn ook veel bijzondere, vaak zelfontwikkelde toestellen te vinden. En ook de langste buisglijbaan van Europa en Nederlands hoogste schommel ontbreken hier niet!

De allerkleinste kinderen kunnen terecht in Kleuterland, een speciaal deel van de speeltuin voor kinderen van 0 tot 6 jaar. Oudere bezoekers kunnen zich ook prima vermaken in dit park, met bijvoorbeeld het spelen van pétanque, een variant op Jeu de Boules. Hiervoor is een mooie baan aangelegd in de speeltuin.

Maar hier houdt de pret niet op! Er zijn ook nog eens een zwembad, avonturenbos en een midgetgolfbaan te vinden in deze mooie speeltuin in Limburg.

Een gezellig dagje uit met de hele familie, daarvoor moet je bij Klein Zwitserland zijn!

Adres Speelpark Klein Zwitserland in Tegelen

Trappistenweg 35
5932 NB Tegelen
Telefoon: 077 – 373 1565

Bezoek de website

Dagje eropuit

ik wil kamperen

Ik wil kamperen

Essentiële tips voor kamperen: wat je nodig hebt, kiezen tussen tent of caravan, backpacken of camping, wandelen of fietsen, en de beste plekken in Nederland. Bezoek wattedoenvandaag.nl voor uitjes en evenementen per provincie.

Uitgelicht in Nederland

Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen

Echt Friesland ontdekken

Friesland is een prachtige provincie, vol met de mooiste wateren en pittoreske dorpjes. Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen.

Blogs