Pantropica

Pantropica

Oosterringweg 34
8315 PV Luttelgeest

Telefoon: 0527-202875
E-mail: [email protected]

In één dag de halve wereld rondreizen? Dat kan in Junglepark Pantropica! Dwaal tussen de mooiste dieren, doorkuis de jungle als een echte avonturier en lunch samen met jouw familie in het adembenemende Hanami Flowerpark. Pantropica is het uitje voor jong en oud.

Pantropica

Pantropica biedt een unieke ervaring waar bezoekers van alle leeftijden een dag lang door tien verschillende continenten kunnen reizen, omgeven door een altijd zomerse sfeer dankzij de volledige overdekking van het park. Reis in één dag door tien continenten en beleef de leukste avonturen!

Pantropica is ontworpen om elke bezoeker, jong of oud, een gelukkig gevoel te geven en het ultieme vakantiegevoel te ervaren zonder daadwerkelijk ver te reizen.

In Pantropica tref je een groot aantal tropische diersoorten waaronder exotische vogels, kleurrijke vissen, unieke reptielen, en meer.  Tijdens je bezoek kun je alles te weten komen over de verschillende dieren zoals het witoorpenseelaapje, vlinders, stokstaartjes, lori’s, toekans, flamingo’s, en vele anderen, elk met hun eigen unieke kenmerken en habitat.

Lees alles over de prachtige dieren die je kunt verwachten tijdens je bezoek aan Pantropica.

Waan je in Pantropica even in een andere wereld!

Adres Pantropica

Oosterringweg 34
8315 PV Luttelgeest
Telefoonnummer: 0527-202875

Bezoek de website

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.