Javaans Eetcafe Groningen

Javaans Eetcafe Groningen

Javaans Eetcafe Groningen is een begrip in Groningen!

Schuitendiep 33
9711 RA Groningen

Telefoon: 050 360 3631

Het is een geweldige ervaring om Indisch te eten bij Javaans Eetcafé Groningen!  Al ruim 15 jaar is het Javaans Eetcafé een begrip bij de liefhebbers van de traditionele en sfeervolle Indische keuken.

Javaans Eetcafé Groningen

In dit Indisch restaurant zullen je een aantal dingen opvallen: de ruim driehonderd houten tempelwachters die zorgen voor een evenwichtige sfeer. Tevens vindt je bij het Javaans Eetcafé een authentieke Indische houten prauw. Maar het belangrijkste is lekker traditioneel Indisch eten en geweldig verwend te worden door de gastvrije en vriendelijke bediening.

In de fijne keuken wordt het eten op de traditionele Indische wijze bereidt, met grove kruiden waarvan de geuren je tegemoet komen. Je kunt zelf meekijken in de open keuken. De koks laten je graag zien wat ze kunnen met hoogwaardige ingrediënten. Kortom, er is teveel te beleven en ervaren bij Javaans Eetcafé in Groningen!

Maak kennis met de Indische keuken bij Javaans Eetcafé Groningen

Locatie Javaans Eetcafe Groningen

Schuitendiep 33
9711 RA Groningen
Telefoon: 050 360 3631

 

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland

Blogs