foto sipkes

Foto Sipkes

Poelestraat 19
9711 PG Groningen

Telefoon: Telefoon: 050-3128684
E-mail: [email protected]

Foto Sipkes is Dé camera shop in Groningen!

Foto Sipkes

Foto Sipkes is een gespecialiseerde camerawinkel in Groningen met een rijke historie van 91 jaar ervaring. Ze bieden een uitgebreid assortiment aan digitale camera’s, objectieven en fotografie-accessoires van topmerken zoals Canon, Nikon, Sony, en Fujifilm. Naast de nieuwste camera’s en lenzen, hebben ze ook occasions en analoge camera’s voor liefhebbers van traditionele fotografie.

Bezoek de winkel of de website. Foto Sipkes is het adres voor iedereen die expertise zoekt en ideaal voor zowel beginners als professionals die op zoek zijn naar kwaliteitsapparatuur en deskundig advies.

Contact Foto Sipkes

Poelestraat 19
9711 PG Groningen

Telefoon: 050-3128684
E-mail: [email protected]

Bezoek de website

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.

Blogs