Westfield Love Parade

Westfield Love Parade

Win een reis naar the city of love, Parijs
Met Valentijnsdag in zicht presenteert Westfield Mall of the Netherlands zich als dé ultieme lifestyle bestemming voor last minute Valentijn shopping. Of je nu op zoek bent naar het perfecte cadeau voor je geliefde, zin hebt in een dagje shoppen en lekker eten om samen deze dag te vieren of misschien wel voor jezelf omdat je dit als happy single verdient. Westfield Mall of the Netherlands biedt alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke (pre)Valentijnservaring. Bovendien maak je kans op een city trip met je lover naar Parijs.

Win een love trip naar Parijs
Op zaterdag 10 en woensdag 14 februari aanstaande maakt de Westfield Love Parade je last-minute Valentijnsdag cadeau shopping in de Mall nog leuker! Je komt ze gegarandeerd tegen: de rolschaatsende Valentines squad die zich verplaatst door de mall met hun boombox met de leukste love songs en een speciale banner om jullie Valentijnsdag vast te leggen. Als jij je 10 of 14 februari aanmeldt als Westfield club member bij een van de Love Parade hosts, maak je kans op een unieke trip naar Parijs.

Dagje eropuit

ik wil kamperen

Ik wil kamperen

Essentiële tips voor kamperen: wat je nodig hebt, kiezen tussen tent of caravan, backpacken of camping, wandelen of fietsen, en de beste plekken in Nederland. Bezoek wattedoenvandaag.nl voor uitjes en evenementen per provincie.

Uitgelicht in Nederland

Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen

Echt Friesland ontdekken

Friesland is een prachtige provincie, vol met de mooiste wateren en pittoreske dorpjes. Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen.

Blogs

Weekendje Nijmegen

Wij gingen voor een weekendje historie, cultuur, winkelen naar Nijmegen. 'Gewoon' genieten van het leven in een van de oudste steden van Nederland! We gingen ook de podwalk lopen van ''Het Verhaal van Nederland'' in Nijmegen.