Tina Festival

Tina Festival

September | Ga naar Duinrelll voor het Tina Festival!

In september is het weer tijd voor het Tina Festival! Dit leukste meidenfeest van Nederland wordt gehouden in attractiepark Duinrell. Voor één weekend wordt het park omgetoverd tot één spetterende onderwaterwereld.

Tina Festival

Op de verschillende podia treden de leukste artiesten op, bij de Social Stages sta je oog in oog met je favoriete YouTuber, je kunt eindeloos shoppen, bij de DIY (Do It Yourself) vind je supertoffe workshops en in het hele park komt tijdschrift Tina tot leven. Uiteraard zijn ook alle attracties van Duinrell open. Kortom: mis het niet, het spetterende Tina waterfeest!

Locatie Tina Festival

Tina Festival vindt plaats op Vakantie– en Attractiepark Duinrell in Wassenaar, Nederland. Het volledige adres is:
Duinrell 1
2242 JP
Wassenaar

Bezoek de website

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.

Blogs