Sfeervolle Kerst en Wild Fair op Kasteel Doorwerth

Sfeervolle Kerst en Wild Fair op Kasteel Doorwerth

Op zondag 10 december 2023 vindt de 10 editie plaats van de sfeervolle Kerst & Wildfair op het historische Kasteel Doorwerth. Het wordt een speciale jubileum editie vol warmte, sfeer en bijzondere belevenissen die je niet mag missen.

Op de Kerst & Wild Fair dompel je jezelf onder in een wereld vol verleidelijke lifestyle- en foodproducten, culinaire lekkernijen en (Glüh)wijnen die je zintuigen strelen. Ontdek de laatste mode, schitterende sieraden, kunstwerken die je hart sneller laten kloppen en prachtige items om je huis te verfraaien. De binnenplaats van het kasteel komt tot leven met bijzondere optredens die zowel jong als oud zullen amuseren.

Het mooiste van alles is dat alle opbrengsten van deze sfeervolle fair worden geschonken aan twee goede doelen: de Stichting Help Afghanistan en de Plastic Soup Foundation. Met jouw bezoek maak je een impact en draag je bij aan deze belangrijke goede doelen.

We verwelkomen onze gasten tussen 11.00 en 17.00 uur, waarbij we een dag vol magie en inspiratie beloven. Kom en vier de feestdagen in stijl met ons op de Kerst & Wildfair op Kasteel Doorwerth. Samen maken we deze dag onvergetelijk!

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland

Blogs