Pop Arts Festival

Pop Arts Festival

April | Pop Arts Festival in Amsterdam moet je een keer beleven!

Toonaangevend visueel theater tijdens het Pop Arts Festival met werk uit binnen- en buitenland.

Pop Arts Festival

Het Pop Arts Festival zoekt de grenzen op met toonaangevend visueel (poppen)theater. Het festival vindt plaats in Theater Bellevue, Theater De Krakeling en Vlaams Cultureel Centrum De Brakke Grond. Sinds 2019 voegt Feikes Huis zich aan bij de organisatie.

Beeld speelt niet alleen de hoofdrol in deze beeldende theatervorm, maar ook in het dagelijks leven. Deze rol wordt op allerlei manier bevraagd in de Pop Arts-voorstellingen. Hoe ver kun je gaan in het vormgeven van je eigen identiteit? Hoe blijf je je als individu overeind in het bombardement van beelden, overal om je heen? Hoe worden wij door beelden gemanipuleerd? In hoeverre verstoppen we ons achter beelden?

Vanaf januari kunt u hier het programma bekijken

Makers die zich verhouden tot de wereld van nu presenteren zich tijdens het Pop Arts Festival. Steeds meer wordt in beeldtaal en dramaturgie aangehaakt op de wereld van het internet, games, YouTube en Instagram.

Locaties Pop Arts Festival

Pop Arts Festival is in diverse theaters in Amsterdam

Bezoek de website

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland

Blogs