Open Dag Maximaal Gezond

Open Dag Maximaal Gezond

Het wordt lente, tijd voor vitaliteit! Maar wat als jij je minder vitaal voelt? En misschien niet weet wat je kunt doen om jezelf vitaal te houden – fysiek of mentaal? Breng dan zaterdag 23 maart a.s. een bezoek aan het Maximaal Gezond Centrum in Leidsche Rijn. Van 12:30-17:00 uur opent Maximaal Gezond haar deuren en kun je kennismaken met de vele professionals en het brede aanbod op het gebied van gezondheid, welzijn en vitaliteit.

Op zaterdag 23 maart is er een breed aanbod aan workshops (45 minuten) waarin je kunt kennismaken met Human Design, Chi Qong, ademwerk, opstellingen, darmgezondheid en nog veel meer. Ook is er een informatiemarkt waar je vrijblijvend kunt sparren over wat jou zou kunnen ondersteunen in het behouden of verbeteren van je vitaliteit.

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.

Blogs