Open Dag Maximaal Gezond

Open Dag Maximaal Gezond

Het wordt lente, tijd voor vitaliteit! Maar wat als jij je minder vitaal voelt? En misschien niet weet wat je kunt doen om jezelf vitaal te houden – fysiek of mentaal? Breng dan zaterdag 23 maart a.s. een bezoek aan het Maximaal Gezond Centrum in Leidsche Rijn. Van 12:30-17:00 uur opent Maximaal Gezond haar deuren en kun je kennismaken met de vele professionals en het brede aanbod op het gebied van gezondheid, welzijn en vitaliteit.

Op zaterdag 23 maart is er een breed aanbod aan workshops (45 minuten) waarin je kunt kennismaken met Human Design, Chi Qong, ademwerk, opstellingen, darmgezondheid en nog veel meer. Ook is er een informatiemarkt waar je vrijblijvend kunt sparren over wat jou zou kunnen ondersteunen in het behouden of verbeteren van je vitaliteit.

Dagje eropuit

ik wil kamperen

Ik wil kamperen

Essentiële tips voor kamperen: wat je nodig hebt, kiezen tussen tent of caravan, backpacken of camping, wandelen of fietsen, en de beste plekken in Nederland. Bezoek wattedoenvandaag.nl voor uitjes en evenementen per provincie.

Uitgelicht in Nederland

Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen

Echt Friesland ontdekken

Friesland is een prachtige provincie, vol met de mooiste wateren en pittoreske dorpjes. Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen.

Blogs