North Sea Jazz festival

North Sea Jazz Festival

Juli | Het North Sea Jazz Festival heeft zich in de loop de jaren ontwikkeld tot een groots internationaal evenement en wordt georganiseerd in Ahoy Rotterdam.

Het North Sea Jazz Festival heeft zich in de loop de jaren ontwikkeld tot een groots internationaal evenement en wordt georganiseerd in Ahoy Rotterdam.

North Sea Jazz Festival

Het North Sea Jazz Festival is een driedaagse festival wat jaarlijks in het tweede weekend van juli wordt georganiseerd. In de loop der jaren is het festival enorm gegroeid naar vijftien podia, circa dertienhonderd musici en een bezoekersaantal dat jaarlijks tussen de vijfenzestigduizend en zeventigduizend ligt.

Bekijk het programma van het North Sea Jazz Festival

Tijdens het festival zijn er optredens van bekende namen als Nat Adderley, Erykah Badu, Paul Anka, Steve Coleman, Miles Davis, Candy Dulfer, Alicia Keys, Lionel Hampton, Al Jarreau, B.B. King, Wynton Marsalis, Trijntje Oosterhuis, Jamiroquai en The Zawinul Syndicate. Het North Sea Jazz Festival beid ook podium aan nieuw talent.

Dit alles maakt North Sea Jazz zo uniek. Een festival waar onder één dak drie dagen lang jazzmuziek uit het verleden, heden en de toekomst wordt gepresenteerd.

Locatie North Sea Jazz Festival

Rotterdam Ahoy
3084 BA Rotterdam

Bezoek de website

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland

Blogs