Museumweek

Museumweek 2024

Altijd al fraude willen plegen met andermans museumkaart? Tijdens de Nationale Museumweek mag het! Zaterdag 30 maart tot en met 5 april 2024.

Museumweek 2024

Gedurende de Nationale Museumweek 2024, die loopt van zaterdag 30 maart tot en met 5 april 2024, is het eenmalig toegestaan om de museumkaart van een ander te gebruiken. Museumkaarthouders kunnen hun kaart voor deze gelegenheid uitlenen aan vrienden, collega’s of buren, zodat zij kunnen genieten van al het moois dat de musea te bieden hebben. Met meer dan 1.5 miljoen kaarthouders biedt de Museumkaart het hele jaar door toegang tot meer dan 500 musea. Tijdens de Nationale Museumweek maakt de Museumvereniging het mogelijk om zonder controle op de foto op de kaart gebruik te maken van een kaart van iemand anders.

De Museumvereniging werkt aan het realiseren van een sector die toekomstbestendig is en de samenleving verbindt. Dit doen zij samen met hun 472 leden & daarmee versnellen zij de ontwikkeling van de sector. Ze houden zich vast aan vijf hoofddoelen: een sector die inclusief, divers, duurzaam, aantrekkelijk en financieel gezond is. Daarnaast is de Museumvereniging uitgever van de Museumkaart.

Museumweek

 

 

 

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.