lowlands

Lowlands

Augustus | Lowlands is een driedaagse muziekfestival met een grote variatie in het aanbod van amusement.

Het jaarlijks terugkerende driedaagse muziekfestival Lowlands heeft altijd een grote variatie in het aanbod van amusement.

Lowlands

Lowlands is het meest veelzijdige driedaagse muziekfestival van Nederland. Al sinds 1993 wordt het festival jaarlijks gehouden in Biddinghuizen (Flevoland), op het evenemententerrein van Walibi Holland!

Elk jaar in augustus strijken zo’n 55.000 Lowlanders neer voor A Campingflight to Lowlands Paradise, een festival boordevol muziek, theater, film, comedy, literatuur, straattheater, wetenschap en beeldende kunst.

Zowel headliners als jonge honden trekken steevast volle tenten. Lowlanders kennen hun klassiekers, maar blijven altijd nieuwsgierig! Mojo Concerts begon Lowlands als tegenhanger van festivals als Pinkpop en Dynamo Open Air en probeerde hier wat alternatievere muziek uit. Lowlands festival heeft grote variatie in het aanbod van amusement: Er is dus meer dan alleen maar muziek!

Locatie Lowlands

Walibi terrein
Spijkweg 30
8256 RJ Biddinghuizen

Bezoek de website

Dagje eropuit

ik wil kamperen

Ik wil kamperen

Essentiële tips voor kamperen: wat je nodig hebt, kiezen tussen tent of caravan, backpacken of camping, wandelen of fietsen, en de beste plekken in Nederland. Bezoek wattedoenvandaag.nl voor uitjes en evenementen per provincie.

Uitgelicht in Nederland

Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen

Echt Friesland ontdekken

Friesland is een prachtige provincie, vol met de mooiste wateren en pittoreske dorpjes. Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen.

Blogs