Lier Festival

Lief Festival Utrecht

September | Laat u verassen @Lief Festival in Utrecht!

Laat je verwonderen door Lief’s meesterlijke elektronische gezelschappen, beken kleur in de Silent Disco of dans met blote voeten in het zand je zorgen weg op lieve hitjes!

Lief Festival Utrecht

De paden van het Utrechtse Strijkviertel leiden jou langs het onbekende, het onverwachte, het intrigerende… Daar waar speelse verrassingen en bijzondere initiatieven opduiken, stuiven de klanken van ongerepte Techno en Deep-/Techhouse op Lief Festival naar je toe.

Struin rond en laat je in vervoering brengen door je (nieuwe) lievelingsartiesten, ontdek de verborgen feestjes en laat je verrassen!

Bekijk hier het programma van Lief Festival

Locatie Lief Festival

Strijkviertel, Utrecht

Bezoek de website

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.

Blogs