Huisje Boompje Baby

Huisje Boompje Baby

Al een tijdje in de luiers of heb je een kleintje rondlopen? Kom dan naar het Huisje Boompje Baby event in Martiniplaza Groningen. Hier vind je het meest volledige aanbod op het gebied van zwangerschap, baby & kids. Met dit jaar nog meer activiteiten voor ouders en kindjes t/m 6 jaar! Denk aan leuke creatieve workshops, speelmogelijkheden en natuurlijk genoeg shop plezier! Door verrassende producten en activiteiten in de mommy wellness of daddy lounge heb je even tijd voor jezelf, een feestje voor de hele familie!

Wat kun je verwachten tijdens Huisje Boompje Baby?

– Workshops voor jong en oud: Neem deel aan inspirerende workshops en ontdek creatieve activiteiten voor ouders en kinderen t/m 6 jaar.
– Speelmogelijkheden: Laat de kleintjes genieten van veilige en leuke speelmogelijkheden.
– Shopplezier: Verken het meest volledige aanbod op het gebied van zwangerschap, baby- en kinderproducten. Ontdek nieuwe trends en innovaties van verschillende merken.
– Mommy Wellness en Daddy Lounge: Gun jezelf een moment van ontspanning in de Mommy Wellness of de Daddy Lounge, waar verrassende producten en activiteiten je een welverdiende pauze bezorgen.

Het event zal op 12, 13 en 14 april 2024 plaatsvinden!

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.

Blogs