HISWA Amsterdam Boat Show

HISWA Amsterdam Boat Show

Maart | De start van het water seizoen tijdens HISWA Amsterdam Boat Show!

Het watersportseizoen begint op de HISWA Amsterdam Boat Show.

HISWA Amsterdam Boat Show

in RAI Amsterdam is jaarlijks het grootste watersportevenement van Nederland!  HISWA Amsterdam Boat Show. HISWA is er voor iedereen die houdt van varen; voor diegene die af en toe een sloep vaart tot en met de fervente zeiler. Op de HISWA vind je de nieuwste modellen boten, onderdelen en accessoires, handige gadgets, mooie reisverhalen, tips en advies voor de doorgewinterde watersporter en voor degene die op zoek is naar zijn eerste eigen boot. HISWA Amsterdam Boat Show is ‘the place to be’ om je voor te bereiden op het nieuwe vaarseizoen.

HISWA toont de watersport in al haar facetten, overzichtelijk gepresenteerd in diverse segmenten

De HISWA Amsterdam Boat Show is het grootste evenement van Nederland op het gebied van watersport, lifestyle en recreatie. Of op zoek bent naar een nieuwe boot, onderdelen of accessoires. Wil je informatie voor een bootvakantie, wil je alles weten over de mooiste recreatiegebieden. Ben je liefhebber van klassieke schepen of wil je zelf een aantal watersporten uitproberen, op de HISWA Amsterdam Boat Show moet je zijn!

Locatie HISWA Amsterdam Boat Show

Rai Amsterdam

Bezoek de website

Dagje eropuit

ik wil kamperen

Ik wil kamperen

Essentiële tips voor kamperen: wat je nodig hebt, kiezen tussen tent of caravan, backpacken of camping, wandelen of fietsen, en de beste plekken in Nederland. Bezoek wattedoenvandaag.nl voor uitjes en evenementen per provincie.

Uitgelicht in Nederland

Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen

Echt Friesland ontdekken

Friesland is een prachtige provincie, vol met de mooiste wateren en pittoreske dorpjes. Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen.

Blogs