Goede Voornemens Wandelpuzzeltocht

Goede Voornemens Wandelpuzzeltocht

Een frisse start met de Goede Voornemens Wandelpuzzeltocht rondom Fort Uitermeer in Weesp! Een leuke wandelroute voor jong en oud!

We maken een prachtige wandeling van ongeveer 6 kilometer waarbij je onderweg allerlei puzzels moet oplossen en opdrachten gaat uitvoeren vanuit onze Puzzeluitje app. Deze hebben natuurlijk allemaal te maken met goede voornemens.

De start is bij het Plofhuis (een voormalige munitieopslagplaats) en daar krijg je met je team de inloggegevens van de app, maar ook een lekker kopje koffie of thee om de dag mee te starten!

Vervolgens ga je op pad met je team om zoveel mogelijk puzzelpunten te scoren. Halverwege de route kom je het Puzzeluitje team nog een keertje tegen voor nog een (warm) drankje en een lekker gezond hapje.

Natuurlijk doe je dit niet voor niks! Ten eerste omdat je gewoon lekker even in beweging bent en ten tweede omdat je kans maakt op een geweldig Goede Voornemens Pakket met allerlei gezonde lekkernijen en diverse puzzeltochten.

Dus waar wacht je nog op? Verzamel vrienden, collega’s of het hele gezin en maak er een gezellige wandeldag van!

Prijs € 24,50 per team (1 – 4 personen)

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland

Blogs