Ga deze voorjaarsvakantie op jungle-expeditie in Pantropica

Ga deze voorjaarsvakantie op jungle-expeditie in Pantropica

Vergeet de koude periode en beleef deze voorjaarsvakantie (17 t/m 25 februari) een heerlijke zomerdag in Pantropica, voorheen de Orchideeën Hoeve. Duik samen de overdekte jungle in en waan jezelf op een tropisch vakantieoord vol jungledieren, adembenemende natuur en natuurlijk de leukste, muzikaalste en meest bijzondere voorjaarsvakantie-activiteiten voor jong en oud!

Hallo tropisch vakantiegevoel
Roep jij tijdens de zomer het liefste ‘vamos a la playa’? Ook dan ben je bij Pantropica aan het juiste adres! Terwijl je zit te genieten van een tropisch drankje, bouwen de kinderen zandkastelen op het speciaal aangelegde strand en gaan ze de strijd aan in de nieuwe Junglerally. Daarnaast is het op-en-top genieten van de nieuwe onderwaterwereld Pankong River, kunnen de voetjes van de vloer tijdens de muzikale optredens en kunnen kinderen eindeloos spelen in PanAvontura.

Junglemasters opgelet!
Kun jij je straks een echte junglemaster noemen? Tijdens de voorjaarsvakantie neem je het tegen elkaar op tijdens de show ‘Junglemasters’ in het Jungletheater en kom je alles te weten over de dieren die in het park leven. Wil jij alles weten over de nieuwe Pankong River? Dagelijks om 12:30 uur kan jij al je vragen stellen aan onze dierverzorger tijdens het dierenpraatje. In ongeveer 10 minuten vertelt de verzorger alles over Pankong River en haar bewoners en worden de tropische vissen gevoerd. Komen jullie ook? Vooraf reserveren is noodzakelijk. Vol=vol!
Kijk voor meer informatie en het volledige programma op www.pantropica.nl

Volwassenen €17,50
Kinderen 3-12 jaar €11,00
Kinderen 0-2 jaar gratis

Dagje eropuit

ik wil kamperen

Ik wil kamperen

Essentiële tips voor kamperen: wat je nodig hebt, kiezen tussen tent of caravan, backpacken of camping, wandelen of fietsen, en de beste plekken in Nederland. Bezoek wattedoenvandaag.nl voor uitjes en evenementen per provincie.

Uitgelicht in Nederland

Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen

Echt Friesland ontdekken

Friesland is een prachtige provincie, vol met de mooiste wateren en pittoreske dorpjes. Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen.