Ga deze voorjaarsvakantie op jungle-expeditie in Pantropica

Vergeet de koude periode en beleef deze voorjaarsvakantie (17 t/m 25 februari) een heerlijke zomerdag in Pantropica, voorheen de Orchideeën Hoeve. Duik samen de overdekte jungle in en waan jezelf op een tropisch vakantieoord vol jungledieren, adembenemende natuur en natuurlijk de leukste, muzikaalste en meest bijzondere voorjaarsvakantie-activiteiten voor jong en oud!

Hallo tropisch vakantiegevoel
Roep jij tijdens de zomer het liefste ‘vamos a la playa’? Ook dan ben je bij Pantropica aan het juiste adres! Terwijl je zit te genieten van een tropisch drankje, bouwen de kinderen zandkastelen op het speciaal aangelegde strand en gaan ze de strijd aan in de nieuwe Junglerally. Daarnaast is het op-en-top genieten van de nieuwe onderwaterwereld Pankong River, kunnen de voetjes van de vloer tijdens de muzikale optredens en kunnen kinderen eindeloos spelen in PanAvontura.

Junglemasters opgelet!
Kun jij je straks een echte junglemaster noemen? Tijdens de voorjaarsvakantie neem je het tegen elkaar op tijdens de show ‘Junglemasters’ in het Jungletheater en kom je alles te weten over de dieren die in het park leven. Wil jij alles weten over de nieuwe Pankong River? Dagelijks om 12:30 uur kan jij al je vragen stellen aan onze dierverzorger tijdens het dierenpraatje. In ongeveer 10 minuten vertelt de verzorger alles over Pankong River en haar bewoners en worden de tropische vissen gevoerd. Komen jullie ook? Vooraf reserveren is noodzakelijk. Vol=vol!
Kijk voor meer informatie en het volledige programma op www.pantropica.nl

Volwassenen €17,50
Kinderen 3-12 jaar €11,00
Kinderen 0-2 jaar gratis

Locatie Ga deze voorjaarsvakantie op jungle-expeditie in Pantropica

Oosterringweg 34
8315PV Luttelgeest

Aankomende evenementen

Samba Global!

Locatie: Ruurlo

Mega Curiosa en Antiekmarkt in de Beursfabriek te Nieuwegein

Locatie: Nieuwegein

The Dutch Drag Dynasty

Locatie: Amsterdam

Paasvuur Espelo 2024

Locatie: Holten

Huisje Boompje Baby

Locatie: Groningen

What so ever live

Locatie: Wijk aan Zee

Food la Route weer Gouda!

Locatie: Gouda

Food la Route Voorburg

Locatie: Voorburg

Geweldige show in de Nieuwe Kerk Zierikzee door popkoor Seaside Rendez-Vous

Locatie: Zierikzee

Inloopavond ‘Over de drempel’

Locatie: Olst