Flavourite’s Vineyard

Flavourite’s Vineyard

Wijnliefhebbers opgelet: kom naar het tofste wijnfestival in Twente: Flavourite’s Vineyard.

Proef de lekkerste wijnen:
Bij Flavourite’s Vineyard draait alles om wijn. We hebben enorm veel wijnen open, van easy going tot heel exclusief. Je bestelt ze per proefglaasje bij de verschillende wijnkraampjes. Of je nou houdt van wijn uit Italië, Frankrijk, Spanje, Portugal, Duitsland of Oostenrijk: wij hebben ze voor je.

Volg toffe masterclasses:
Volg masterclasses over wijn en alles wat daarmee te maken heeft. Telkens staat er een ander onderwerp op het programma, variërend van houtrijping in wijn tot fijne wijn-spijscombinaties.

Ontmoet de wijnmakers:
Ontmoet verschillende wijnmakers en wijnexperts. Zij vertellen je alles over hun wijnhuis en hun heerlijke wijnen. Proef de wijnen bij hun kraampje en vraag ze alles wat je altijd al wilde weten over wijn en wijn maken.

Geniet van lekker eten en drinken:
Trek gekregen van al dat proeven? Of wil je de wijn-spijs-beleving echt helemaal compleet maken?
De keukenbrigade van Wapen van Hengelo zorgt voor wat heerlijke kleine gerechtjes.
Die zijn bij hun eigen foodkraam verkrijgbaar.

Een toegangsticket voor Flavourite’s Vineyard kost €15,00 (excl. servicefee). Daarmee heb je toegang tot het hele festival, inclusief alle masterclasses. Ook krijg je jouw eigen proefglas en 2 consumptiemunten, die je kan besteden bij alle wijn- en foodkraampjes.

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.