fjoertoer renesse

Fjoertoer Renesse

September | De Fjoertoer Renesse is een sfeervolle avondwandeling over het strand en door bossen en duinen langs vuur- en lichtobjecten in diverse vormen.

De Fjoertoer Renesse is een sfeervolle avondwandeling over het strand en door bossen en duinen langs vuur- en lichtobjecten in diverse vormen. de Fjoertoer is jaarlijks in september.

Fjoertoer Renesse

In Renesse is er een gezellige braderie en draaimolen voor de kleintjes. In de avond kunt u de welbekende Fjoertoer wandelen.Tijdens wandeling is er onderweg van alles te zien en te beleven op de verschillende uitgezette routes. U kunt wandelen met het hele gezin! De kortste afstand is namelijk prima geschikt voor het hele gezin. De 16km route voor de sportieve lopers en de 8km afstand voor iedereen die vooral wil genieten van de natuur en de verrassingen onderweg.

De Fjoertoer leidt de deelnemers langs de prachtige natuur, de bossen, de duinen en natuurlijk over het strand. Kunstenaars zorgen onderweg voor verrassende en bijzondere vuur- en lichteffecten, die de wandelaars in de nachtelijke duisternis de juiste koers wijzen. En uiteraard ontbreken ook de aloude kampvuren niet.

Locatie Fjoertoer Renesse

In het centrum van Renesse wordt een Fjoertoer markt georganiseerd, vanuit daaruit kunt u ook de wandeling starten.

Bezoek de website

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.

Blogs