Festival Hongerige Wolf

In het dorp Hongerige Wolf vindt het bijzondere festival plaats, namelijk Festival Hongerige Wolf. Een weekend lang muziek, dans, theater, literatuur, beeldende kunst en meer in de schitterende omgeving van Noordoost-Groningen. Een fijn festival voor jong en oud!

Festival Hongerige Wolf

Festival Hongerige Wolf is een festival dat jonge talentvolle professionele kunstenaars een podium biedt op gebied van muziek, dans, theater, film, beeldende kunst en literatuur. Een karakteristiek podium voor eigenzinnige artiesten in het Groningse dorpje met de bijzondere naam: Hongerige Wolf. Drie dagen lang vinden er concerten en voorstellingen plaats in de weidse omgeving van het artistieke dorpje.

Muziek op het Schapenveld, theater op de Waddendijk, dans in bloeiende tuinen van bewoners en vergeet de bijzondere buitenbios in het Ambonezenbos niet. Kom langs en geniet van de gastvrijheid van de bewoners, de opzwepende muziek, de inspirerende kunst, de schitterende omgeving, het lekkere eten en de rust en de ruimte van het Grunningse platteland!

Locatie Kunst in de Tuin

G. Gernaatweg,
9684 TG Hongerige Wolf

Bezoek de website

Aankomende evenementen