Appelsap Fresh Music Festivall

Appelsap Fresh Music Festival

Augustus| Appelsap Fresh Music Festival in Amsterdam Oost wordt jaarlijks georganiseerd.

Appelsap Fresh Music Festival won in 2017 de Amsterdamprijs voor de Kunst. Het festival ook wel ‘Appelsap’ genoemd is een hiphop muziekfestival en wordt jaarlijks georganiseerd.

Appelsap Fresh Music Festival

Appelsap Fresh Music Festival brengt Hiphop, Grime, R & B, elektronische muziek en Nederlands talent van wereldklasse naar Amsterdam. Appelsap begon als een gratis zomerjam. Appelsap is in 2000 uitgegroeid tot het baanbrekende festival dat het nu is.

Ieder jaar varieert de line-up van lokaal talent tot de elite van Hiphop, Grime, R & B en progressieve elektronische muziek van wereldklasse. Ondanks de aanhoudende groei van het festival, is de gezellige sfeer nog steeds zo tastbaar als in de beginjaren. Naast verse muziek, is er een breed scala aan internationale gerechten en activiteiten voor kinderen.

Appelsap is beroemd om het introduceren van nieuwe acts aan een Nederlandse menigte.

Koop uw tickets voor Appelsap Fresh Music Festival

Locatie Appelsap Fresh Music Festival

Flevopark, Amsterdam

Bezoek de website

Dagje eropuit

ik wil kamperen

Ik wil kamperen

Essentiële tips voor kamperen: wat je nodig hebt, kiezen tussen tent of caravan, backpacken of camping, wandelen of fietsen, en de beste plekken in Nederland. Bezoek wattedoenvandaag.nl voor uitjes en evenementen per provincie.

Uitgelicht in Nederland

Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen

Echt Friesland ontdekken

Friesland is een prachtige provincie, vol met de mooiste wateren en pittoreske dorpjes. Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen.

Blogs