Stro-Hotel Groningen

Stro-Hotel Groningen

Slapen op stro? Beleef deze unieke ervaring in Oldehove!

Jensemaweg 3
9883 TH Oldehove

Telefoon: 050-4030930

Stro-Hotel Groningen voor bijzondere overnachtingen. Slapen in stro in Stro-Hotel is nostalgisch, comfortabel en bijzonder!

Stro-Hotel Groningen

Ervaar je een bijzonder overnachting: slapen in een stro-hotel op een groot bed dat gemaakt is van stro! Uiteraard onder een luxe dekbed met fraai linnengoed en veel kussens. Wellicht vraag je jezelf af of dat niet ontzettend prikt. Wees gerust, het voelt als een comfortabel zacht matras! Het bed veert en deint een beetje, vormt zich naar je lichaam, geeft warmte in de winter en bij hoge zomerse temperaturen juist een beetje verkoeling.

Het Stro-Hotel is zeer geschikt als een romantisch verblijf met z’n tweeën, maar leent zich ook uitstekend als groepsaccommodatie voor het hele gezin, vriendengroepen, voor feestgangers, en voor vergaderingen, meerdaagse trainingen. Het Stro Hotel bestaat uit drie Iglo’s van stro, een Strokasteel en de Hooizolder.

Je kunt ook slapen in één van de 4 unieke Western huifkarren als je niet van stro houdt.  In de ochtend wordt je verrast met een héérlijk en gezond ontbijt met allerlei verse producten uit de regio.

Adres Stro-Hotel Groningen

Hayema Heerd
Jensemaweg 3
9883 TH Oldehove
Telefoon: 050-4030930

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland

Blogs