JumpStyle Assen

Jumpstyle Assen

J.C. van Markenstraat 6a
9403 AS Assen

Telefoon: 0592 730 850

Ontdek het meest opwindende trampolinepark van Drenthe! Gelegen aan de J.C. van Markenstraat, biedt Jumpstyle Assen een spectaculaire ervaring waar je helemaal los kunt gaan. Van de Foampit en BIG Airbag voor de vetste tricks tot de SLAM Dunk voor je innerlijke Kobe Bryant en een obstakelparcours voor Freerunning – bij Jumpstyle Assen vind je het allemaal!

Jumpstyle Assen: Trampolineplezier in Drenthe

Spring op de 44 aaneengeschakelde trampolines met uitdagende obstakels. Voer talloze flikflakken uit op de tumbling lanes, oefen salto’s en land zachtjes in de foampit. Of waag je aan stunts en spring van de stunttoren in het heerlijk zachte airbag. Daag jezelf uit met een potje Slamdunk, speel 1 tegen 1 of ga de uitdaging met jezelf aan. Probeer al springend zo vaak mogelijk te scoren. Al deze avonturen wachten op je tijdens een uur Free Jump.

En waarom zou je deze ervaring niet delen? Nodig al je vriendjes en vriendinnetjes uit voor een onvergetelijk feest! Bij Jumpstyle Assen zijn er verschillende arrangementen voor een compleet feest vol springplezier. Ook de jarige wordt niet vergeten! Dat belooft een feest te worden om nooit te vergeten!

Adres Jumpstyle Assen

J.C. van Markenstraat 6a
9403 AS Assen
Telefoonnummer: 0592 730 850

Openingstijden:
Maandag & dinsdag gesloten
Woensdag 12:00–18:00
Donderdag 14:00–17:00
Vrijdag 14:00–18:00
Zaterdag 10:00–18:00
Zondag 12:00–18:00

Bezoek de website

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.