JumpStyle Assen

Jumpstyle Assen

J.C. van Markenstraat 6a
9403 AS Assen

Telefoon: 0592 730 850

Ontdek het meest opwindende trampolinepark van Drenthe! Gelegen aan de J.C. van Markenstraat, biedt Jumpstyle Assen een spectaculaire ervaring waar je helemaal los kunt gaan. Van de Foampit en BIG Airbag voor de vetste tricks tot de SLAM Dunk voor je innerlijke Kobe Bryant en een obstakelparcours voor Freerunning – bij Jumpstyle Assen vind je het allemaal!

Jumpstyle Assen: Trampolineplezier in Drenthe

Spring op de 44 aaneengeschakelde trampolines met uitdagende obstakels. Voer talloze flikflakken uit op de tumbling lanes, oefen salto’s en land zachtjes in de foampit. Of waag je aan stunts en spring van de stunttoren in het heerlijk zachte airbag. Daag jezelf uit met een potje Slamdunk, speel 1 tegen 1 of ga de uitdaging met jezelf aan. Probeer al springend zo vaak mogelijk te scoren. Al deze avonturen wachten op je tijdens een uur Free Jump.

En waarom zou je deze ervaring niet delen? Nodig al je vriendjes en vriendinnetjes uit voor een onvergetelijk feest! Bij Jumpstyle Assen zijn er verschillende arrangementen voor een compleet feest vol springplezier. Ook de jarige wordt niet vergeten! Dat belooft een feest te worden om nooit te vergeten!

Adres Jumpstyle Assen

J.C. van Markenstraat 6a
9403 AS Assen
Telefoonnummer: 0592 730 850

Openingstijden:
Maandag & dinsdag gesloten
Woensdag 12:00–18:00
Donderdag 14:00–17:00
Vrijdag 14:00–18:00
Zaterdag 10:00–18:00
Zondag 12:00–18:00

Bezoek de website

Dagje eropuit

ik wil kamperen

Ik wil kamperen

Essentiële tips voor kamperen: wat je nodig hebt, kiezen tussen tent of caravan, backpacken of camping, wandelen of fietsen, en de beste plekken in Nederland. Bezoek wattedoenvandaag.nl voor uitjes en evenementen per provincie.

Uitgelicht in Nederland

Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen

Echt Friesland ontdekken

Friesland is een prachtige provincie, vol met de mooiste wateren en pittoreske dorpjes. Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen.