Wortelpopfestival

Wortelpop

Juni | Wortelpop is een uniek familiefestival boordevol theater, muziek en entertainment voor jong en oud. Wortelpop wordt georganiseerd door Vakantiepark Beerze Bulten een Beerze.

Wortelpop is een uniek familiefestival boordevol theater, muziek en entertainment voor jong en oud. Wortelpop wordt georganiseerd door Vakantiepark Beerze Bulten een Beerze.

Wortelpop – Familiefeest

In het begin was Wortelpop een eendaags evenement maar door het grote succes kunt u een weekend lang naar het bijzondere familiefestival. Het festival is bijzonder! Er is boordevol theater, muziek en entertainment voor jong en oud. Omdat het een heel weekend is kunt u dit uiteraard combineren met een weekend kamperen op de Beerze Bulten!

Wortelpopfestival

Het festival gaat op vrijdag van start met een openluchtmusical van de Beerze Bulten met Bultje in de hoofdrol. Dan zijn er op zaterdag diverse optredens van artiesten

Bekijk het programma van Wortelpop festival

En uiteraard heeft de Beerze Bulten ook diverse verschillende verrassingen in petto. Mocht u het hele weekend verblijven op de Beerze Bulten dan hoeft u zich zeker niet te vervelen. U kunt tijdens uw verblijf ook gratis gebruik maken van de faciliteiten van het park. Zo kunt u lekker zwemmen in het zwemparadijs of naar hartenlust spelen in het Giga Konijnenhol!

Koop snel uw tickets voor Wortelpop

Locatie Wortelpop

Recreatieterrein Wortelpop
Kampweg 1
7736 PK Beerze

Bezoek de website

 

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland

Blogs