Queer dating in het Cobra Museum

Queer dating in het Cobra Museum

In samenwerking met de Queer geschiedenismaand organiseert de Cobra Academy Queer Dating in het Cobra Museum!

Hoe vrij voel jij je? En hoe belangrijk is het uiten van je identiteit?

Neem je date mee naar de tentoonstellingen: Vrijheidsschreeuw! en Anton Corbijn – MOØDe. Vol goede moed en met een spannend/prikkelend vragenboekje in je hand, verkennen jullie de kunst in het museum en leren jullie elkaar beter kennen.

Cobra was een internationale beweging van jonge, vooruitstrevende kunstenaars. In de jaren na de Tweede Wereldoorlog veroorzaakten zij een revolutie: een doorbraak in de moderne kunst die tot op de dag van vandaag doorwerkt in kunstopvattingen en kunstuitingen. De vreugde van totale geestelijke en artistieke vrijheid en spontaniteit moest een tegenwicht bieden aan de nachtmerrie van de oorlog.

Vrijheid is niet zo vanzelfsprekend als het lijkt, daar moet nog altijd voor worden gestreden. Tijdens het rondlopen door de tentoonstellingen word je uitgedaagd om na te denken over vrijheid en identiteit.

Neem je date mee, deel je blik en creëer blijvende herinneringen met elkaar.

Datum: zaterdag 30 maart
Tijd: vanaf 10.00 tot 17.00 uur (gehele dag)
Kosten: gratis (exclusief museumentree)

Dagje eropuit

ik wil kamperen

Ik wil kamperen

Essentiële tips voor kamperen: wat je nodig hebt, kiezen tussen tent of caravan, backpacken of camping, wandelen of fietsen, en de beste plekken in Nederland. Bezoek wattedoenvandaag.nl voor uitjes en evenementen per provincie.

Uitgelicht in Nederland

Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen

Echt Friesland ontdekken

Friesland is een prachtige provincie, vol met de mooiste wateren en pittoreske dorpjes. Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen.

Blogs