Queer dating in het Cobra Museum

Queer dating in het Cobra Museum

In samenwerking met de Queer geschiedenismaand organiseert de Cobra Academy Queer Dating in het Cobra Museum!

Hoe vrij voel jij je? En hoe belangrijk is het uiten van je identiteit?

Neem je date mee naar de tentoonstellingen: Vrijheidsschreeuw! en Anton Corbijn – MOØDe. Vol goede moed en met een spannend/prikkelend vragenboekje in je hand, verkennen jullie de kunst in het museum en leren jullie elkaar beter kennen.

Cobra was een internationale beweging van jonge, vooruitstrevende kunstenaars. In de jaren na de Tweede Wereldoorlog veroorzaakten zij een revolutie: een doorbraak in de moderne kunst die tot op de dag van vandaag doorwerkt in kunstopvattingen en kunstuitingen. De vreugde van totale geestelijke en artistieke vrijheid en spontaniteit moest een tegenwicht bieden aan de nachtmerrie van de oorlog.

Vrijheid is niet zo vanzelfsprekend als het lijkt, daar moet nog altijd voor worden gestreden. Tijdens het rondlopen door de tentoonstellingen word je uitgedaagd om na te denken over vrijheid en identiteit.

Neem je date mee, deel je blik en creëer blijvende herinneringen met elkaar.

Datum: zaterdag 30 maart
Tijd: vanaf 10.00 tot 17.00 uur (gehele dag)
Kosten: gratis (exclusief museumentree)

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.

Blogs