Into The Great Wide Open

Into The Great Wide Open

September | Beleef het ultieme festival gevoel @Into The Great Wide Open

Het ultieme festivalgevoel bij Into The Great Wide Open op het mooiste Waddeneiland Vlieland.

Into The Great Wide Open

Op Vlieland vindt ieder jaar het festival Into The Great Wide Open plaats. Op het festival staat muziek centraal, maar het is vooral de context die het festival eigen maakt. Middenin de natuur op misschien wel het mooiste Waddeneiland van Nederland. Hier kun je optimaal genieten van een verrassende randprogrammering, beeldende kunst, film, uitdagende kinderactiviteiten en voldoende rust.

Zowel publiek als artiest is bezoeker van het eiland waar de zee de grens aangeeft en niet de dranghekken. Into The Great Wide Open is voor alle liefhebbers van goede alternatieve popmuziek die behoefte hebben aan een sfeerrijk festival, maar ook graag zelf het tempo willen bepalen en net iets meer keuzemogelijkheden willen. Uit je dak gaan op een festivalveld én kampvuurliedjes op het strand. Intiem festivalgevoel én de ‘great wide open’.

Locatie Into The Great Wide Open

Diverse locaties @Vlieland, bezoek de website voor alle locaties.

Bezoek de website

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.

Blogs