Friesian Proms

Friesian Proms

Januari| Friesian Proms is een jaarlijks paarden evenement in EXPO Leeuwarden.

Friese paarden, spectaculaire paardenacts en optredens van vele topartiesten vormen de hoofdmoot tijdens twee bijzondere concert- en showavonden.

Friesian Proms

Bezoek de Friesian Proms voor een uitgebreide line-up van paarden optredens! De vele artiesten worden muzikaal begeleid door een orkest en het sepciale  FRIESIAN PROMS koor. Er treden jaarlijks veel bekende artiesten op en zijn er vele acts. Houdt voor de line-up de website en Facebook van Friesian Proms in de gaten!.

De Friesian Proms zijn elk jaar internationaal georiënteerd. uit binnen en buitenland komen de paarden hun kunsten vertonen tijdens de shows! En uiteraard treden er ook veel Friese paarden, ruiters en menners uit ‘eigen gelederen’ op tijdens shows. rs op de taart’.

Beleef een spectaculaire avond tijdens de Friesian Proms! 

Hengstenkeuring

De Hengstenkeuring is een extra activiteit tijdens de Friesian Proms. Het is de start van het selectieproces om stamboekhengst te worden. Naast de voorrondes en het clinic-programma is het hoogtepunt de keuring van de ingeschreven stamboekhengsten en het uitroepen van de kampioen op zaterdagmiddag.

Locatie Friesian Proms

WTC Expo
Heliconweg 52
8914 AT Leeuwarden

Bezoek de website

Foto: Vanplan.nl

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland

Blogs