Friesian Proms

Friese paarden, spectaculaire paardenacts en optredens van vele topartiesten vormen de hoofdmoot tijdens twee bijzondere concert- en showavonden.

Friesian Proms

Bezoek de Friesian Proms voor een uitgebreide line-up van paarden optredens! De vele artiesten worden muzikaal begeleid door een orkest en het sepciale  FRIESIAN PROMS koor. Er treden jaarlijks veel bekende artiesten op en zijn er vele acts. Houdt voor de line-up de website en Facebook van Friesian Proms in de gaten!.

De Friesian Proms zijn elk jaar internationaal georiënteerd. uit binnen en buitenland komen de paarden hun kunsten vertonen tijdens de shows! En uiteraard treden er ook veel Friese paarden, ruiters en menners uit ‘eigen gelederen’ op tijdens shows. rs op de taart’.

Beleef een spectaculaire avond tijdens de Friesian Proms! 

Hengstenkeuring

De Hengstenkeuring is een extra activiteit tijdens de Friesian Proms. Het is de start van het selectieproces om stamboekhengst te worden. Naast de voorrondes en het clinic-programma is het hoogtepunt de keuring van de ingeschreven stamboekhengsten en het uitroepen van de kampioen op zaterdagmiddag.

Locatie Friesian Proms

WTC Expo
Heliconweg 52
8914 AT Leeuwarden

Bezoek de website

Foto: Vanplan.nl

Aankomende evenementen