Café de Verlossing

Café de Verlossing

Een bonte dorpsopera over de zoektocht naar eeuwige jeugd.

In een dorp waar de jeugd vertrokken is, heeft een bijzonder café intrek genomen in de plaatselijke kerk. Geen leven in de brouwerij? Niets is minder waar! Het gerucht gaat namelijk dat in deze kerk de ‘eeuwige jeugd’ te vinden is. Word je hier onsterfelijk verklaard, of voor eeuwig jong?
Geen leven in de brouwerij? Niets is minder waar!

Kroegbaas Johannes beweert de vergeten oude zielen in dit dorp verlossing te kunnen bieden. Is hij door God gezonden, of heeft hij een pact met de duivel gesloten? In een uitbundige opera in de monumentale Grote Sint Laurenskerk van Alkmaar wordt je meegenomen in een prachtig verhaal met betoverende muziek. Ontrafel het mysterie en word onderdeel van de stamgasten die in deze merkwaardige kroeg tussen leven en dood tot in de eeuwigheid feesten.

Ontdek Café de Verlossing: een unieke voorstelling met muziek geïnspireerd op werken van Debussy tot Rammstein én waar zelfs het klaverjassen en het koken van de kroegsoep tot muziek worden verheven. Dit alles wordt tot leven gebracht door een bijzondere cast van Noord-Hollandse senioren, componist Akim Moïseenkov, zangers Sterre Konijn, Fanny Alofs, Florian Slangen, percussionist Baue Kunstman én het Cafékoor van de ‘vergeten oude zielen’.

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland

Blogs