Boutique Fantastique 2024

Boutique Fantastique 2024

Boutique Fantastique is terug! Op zaterdag 1 juni zal het gezelligste straatfestival van het jaar weer plaatsvinden in het MAHO-kwartier. Het MAHO-kwartier (tussen de Pannekoekstraat en de Botersloot) zal het podium worden voor de derde editie van dit straatfestival. Liefhebbers van fashion, muziek en lokaal winkelen kunnen op 1 juni weer volop genieten van leuke acties en optredens.

Tijdens Boutique Fantastique zullen de straten gevuld zijn met muziek en theater, vind je acts achter de bar, zullen winkels hun spullen naar buiten verplaatsen en dat alles terwijl er op straat lekkere hapjes worden uitgedeeld om te proeven. Ook is er aan de kleinsten gedacht! Die kunnen de hele dag meedoen aan een speurtocht door de wijk, of een kijkje nemen bij de knutselkraam.

Boutique Fantastique is een unieke samenwerking tussen de ondernemers in het MAHO-kwartier. Grote kans dat je er al een aantal van kent, met winkels als Very Cherry, Gimlet of de Kleine Kapitein. Of misschien heb je weleens een hapje gegeten bij Tante Nel, Spaghetteria, Panzerò of bij een van de andere horecazaken uit de wijk. Het gebied wordt vergeleken met populaire plekken als SoHo in New York en Le Marais in Parijs.

Boutique Fantastique vindt dit jaar plaats op zaterdag 1 juni aansluitend aan de Lentemarkt voor de Groene Passage vanaf 10:00, om 19:00 wordt de dag feestelijk afgesloten. Geniet dus de hele zaterdag van alles wat het MAHO-kwartier te bieden heeft, voor jong en oud. Meer info vind je op www.boutique-fantastique.nl

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.

Blogs