Bonsai van het Westen

Bonsai van het Westen

Stap in de magische wereld van Bonsai van het Westen! Het is veel meer dan zomaar een evenement; het is een viering van de kunst en passie voor bonsai. Ons doel? Jou inspireren, je motiveren en de fascinerende wereld van bonsai tot leven te brengen voor iedereen die nieuwsgierig is.

Op 8 & 9 juni 2024 verwelkomen we je graag op onze 16e editie. Laat je betoveren door de prachtige tentoonstellingen, waar de zorgvuldig gekoesterde bonsai tot leven komen in al hun glorie. Maar dat is nog niet alles! Bereid je voor op boeiende workshops die je de geheimen van bonsai laten ontdekken, meeslepende demo’s die je de kunst van het vormgeven tonen, een betoverende theeceremonie om te ontspannen en een levendige markt vol bonsai-gerelateerde schatten.

Dus kom en sluit je aan bij onze gemeenschap van bonsaivrienden. Of je nu een doorgewinterde liefhebber bent of gewoon nieuwsgierig naar deze prachtige kunst, er is voor iedereen iets te beleven op Bonsai van het Westen. Mis deze unieke ervaring niet – we kunnen niet wachten om je te verwelkomen!

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.

Blogs