Hotelschip Mars

Hotelschip Mars

Uniek overnachten op een boot in het centrum van Groningen.

Hoge der A 7
9712 AC Groningen

Telefoon: 050-3142159

Overnachten op het water in hotelschip Groningen.

Hotelschip Mars

Wil je origineel overnachten in de stad Groningen dan moet je zeker bij Hotelschip Mars zijn! Hotelschip Mars is een aanrader. In de wintermaanden kun je overnachten op Hotelschip Mars. In de wintermaanden, ligt de Mars afgemeerd in het centrum van Groningen, in het hart van de stad tussen de oude pakhuizen welke nog herinneren aan Groningen’s rijke maritieme verleden.

Er zijn verschillende overnachtingsmogelijkheden vanaf oktober tot april, gedurende het winterseizoen. Eens iets anders dan een hotel, pension of jeugdherberg? Hotelschip Mars is de ideale groepslocatie voor een weekendje Groningen! Het is DE perfecte combinatie: een bezoek aan de sfeervolle levendige stad Groningen én overnachten in de gezellige ambiance van een historisch zeilschip!

Hotelschip De Mars biedt een comfortabel verblijf aan maximaal 34 pers. Er zijn 13 ruime hutten.

Adres Hotelschip Mars

Hoge der A 7
9712 AC Groningen
Telefoon: 050-3142159

Dagje eropuit

ik wil kamperen

Ik wil kamperen

Essentiële tips voor kamperen: wat je nodig hebt, kiezen tussen tent of caravan, backpacken of camping, wandelen of fietsen, en de beste plekken in Nederland. Bezoek wattedoenvandaag.nl voor uitjes en evenementen per provincie.

Uitgelicht in Nederland

Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen

Echt Friesland ontdekken

Friesland is een prachtige provincie, vol met de mooiste wateren en pittoreske dorpjes. Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen.

Blogs