Hotel Stadhouderlijk Hof

Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof

Hofplein 29
8911 HJ Leeuwarden

Telefoon: 058 - 216 21 80

In het hart van het stadscentrum van Leeuwarden vindt u het schitterende Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof. Dit monumentale pand kent een rijke historie en is tot 1971 in het bezit geweest van de koninklijke familie.

De kamers van Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof hebben ieder een bijzondere uitstraling en beschikken over diverse faciliteiten. De Royal Suite en de Imperial Suite zijn zeer geschikt als bruidssuite of voor een romantische overnachting. Beide suites hebben namelijk een heerlijke jacuzzi. Tegen de avond kunt u culinair genieten met vorstelijke entourage in de prachtige eetzaal van het voormalige 18e eeuwse paleis. U kunt een eigen 3-gangen à la carte diner samenstellen, genieten van Fryske specialiteiten met het 4-gangen Fries menu of laat je verrassen door de 5-gangen proeverij van de Chef met een bijpassend wijnarrangement.

Ontdek de Friese hoofdstad Leeuwarden na een overnachting. De stad is rijk aan historie en naast monumentale panden vindt u er prachtige musea, theaters en bioscopen. Leeuwarden is niet voor niets de Culturele hoofdstad van 2018. Het hotel in Leeuwarden ligt ook vlak om de hoek bij een prachtig Fries natuurgebied. Ideaal voor mooie fiets- en wandeltochten.

Adres Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof Leeuwarden

Hofplein 29
8911 HJ Leeuwarden
Telefoon: 058 – 216 21 80

Bezoek de website

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland