Aviodrome

Aviodrome

Pelikaanweg 50
8218 PG Lelystad

Telefoon:  088-9000360

Luchtvaart-Themapark Aviodrome is het grootste Nederlandse museum voor lucht- en ruimtevaart. Al sinds 2003 is Aviodrome gevestigd bij Lelystad. Bij Aviodrome kunt u naast veel zien, lezen en horen, ook veel doen en beleven!

U kunt zich uitleven op het springkussen, waant u zelf als een echte piloot in de vliegsimulators of beleef een spannend avontuur in het 4D filmtheater.

Aviodrome is het leukste Themapark van Nederland

Wat wilt u weten over de geschiedenis van de Luchtvaart? Bij Luchtvaart-Themapark Aviodrome komt u hier alles over te weten! Neem het hele gezin mee en bewonder meer dan 100 vliegtuigen. Van Anthony Fokker zijn eerste vliegtuig, tot aan de moderne lucht- en ruimtevaart.

U kunt bij Aviodrome ook actief bezig zijn, Stapt u aan boord als echte piloot van een megagrote Boeing 747, de flight simulator en leer morsecode seinen. Voor kinderen zijn er allerlei leuke attracties en leren ze spelenderwijs hoe bijvoorbeeld de bagageafhandeling op een vliegveld in zijn werk gaat. Alle kinderen zullen zich een echte piloot of stewardes voelen!

Aviodrome is gewoon de leukste vliegbestemming van Nederland. ER zijn ook regelmatig leuke evenementen voor jong en oud te beleven!

Adres Aviodrome

Pelikaanweg 50
8218 PG Lelystad
Telefoon: 088-9000360

Bezoek de website

Foto: Aviodrome

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland