Zeldzaam Mooi Markt Sonsbeekpark in Arnhem

Zeldzaam Mooi Markt Sonsbeekpark in Arnhem

Op zondag 24 maart 2024 is er weer een Zeldzaam Mooi Markt in het prachtige Sonsbeekpark in Arnhem. Het is een markt met zeldzaam mooie producten van lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. Alle producten zijn handgemaakt, zelfontworpen of in kleine oplages (lokaal) geproduceerd. Daarnaast worden er ook ambachtelijke (biologische) lekkernijen verkocht.

Kunstenaar Oscar Prinsen heeft een prachtige balans gevonden tussen zijn kunst en het draaien van plaatjes. Op de Zeldzaam Mooi Markt zorgt Oscar voor de muzikale omlijsting met oude singletjes; jukebox, soul, funk, disco, Franse chansons, jazzy en pop.

Bellenblaas kunstenaar Frans van de Kamp geeft tijdens de Zeldzaam Mooi Markt mega zeepbellen demonstraties voor jong en oud. Ook is er het Sonsbeek Lentefestival in het Sonsbeekpark en kan je op vijf horeca locaties genieten van live muziek met een Arnhems tintje. De artiesten spelen toegankelijke muziek die goed passen bij de sfeer van de lente!

Waar: Sonsbeekpark in Arnhem
Wanneer: 24 maart 2024 van 11:00 tot 18:00 uur
Toegang = gratis!

Wil je deelnemen? Schrijf je in via de website

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland

Blogs