Rayana

Rayana

Rayana brengt muziek vanuit eigen werk. Keltische, sferische invloeden worden toegepast op de genres pop, jazz, klassiek en wereldmuziek.

Misschien zegt de naam Loreena McKennitt, Enya of Clannad u iets. Dat is de richting waarin u kunt denken bij de muziek van Rayana. Rayana heeft een prachtige liederen geproduceerd, recht uit het hart geschreven. Het lied “Don’t Leave me Alone” is opgenomen door Omrop Fryslân en u kunt deze videoclip bekijken op de website van Rayana: www.rayana.org waar ook een aantal geluidsfragmenten op staan.

Een avondvullend programma vol met sferische Keltische liederen voor een luisterend publiek, dat wordt getrakteerd met zang, harp, toetsen, blaasinstrumenten en percussie.

Inloop 19:30 uur – Start 20:00 uur

Dagje eropuit

ik wil kamperen

Ik wil kamperen

Essentiële tips voor kamperen: wat je nodig hebt, kiezen tussen tent of caravan, backpacken of camping, wandelen of fietsen, en de beste plekken in Nederland. Bezoek wattedoenvandaag.nl voor uitjes en evenementen per provincie.

Uitgelicht in Nederland

Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen

Echt Friesland ontdekken

Friesland is een prachtige provincie, vol met de mooiste wateren en pittoreske dorpjes. Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen.