Paas Familie Event

Paas Familie Event

Gezellig paasuitje voor de familie
Op Eerste en Tweede Paasdag organiseert Outdoorpark SEC Almere een speciaal paasevenement, vol leuke activiteiten voor het hele gezin! Ga op een avontuurlijke schatzoektocht, speel een lekker potje Paasei Golf en bezoek de gezellige paasmarkt. Een heerlijk uitje voor iedereen!

Paaseieren zoektocht voor jong en oud
Bij Paasei Golf volg je, gewapend met een boerengolfstick en een bal, een leuk parcours met verschillende opdrachten. Onderweg word je beloond met heerlijke paaseieren, tenminste als je ze kunt vinden. Eet ze niet allemaal op, want ze zijn aan het eind van het spel nog belangrijk! Een speels uitje voor het hele gezin.

Spannende Treasure Hunt
Of ga op zoek naar de schat, verborgen op het outdoorpark. Met je eigen groepje ga je op expeditie: lees het kompas, raak de boogschietdoelen, ontcijfer de aanwijzingen en vind de schat! Lukt het jou om de code te kraken? Iedereen kan meehelpen bij dit avontuur.

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.