Paas Familie Event

Paas Familie Event

Gezellig paasuitje voor de familie
Op Eerste en Tweede Paasdag organiseert Outdoorpark SEC Almere een speciaal paasevenement, vol leuke activiteiten voor het hele gezin! Ga op een avontuurlijke schatzoektocht, speel een lekker potje Paasei Golf en bezoek de gezellige paasmarkt. Een heerlijk uitje voor iedereen!

Paaseieren zoektocht voor jong en oud
Bij Paasei Golf volg je, gewapend met een boerengolfstick en een bal, een leuk parcours met verschillende opdrachten. Onderweg word je beloond met heerlijke paaseieren, tenminste als je ze kunt vinden. Eet ze niet allemaal op, want ze zijn aan het eind van het spel nog belangrijk! Een speels uitje voor het hele gezin.

Spannende Treasure Hunt
Of ga op zoek naar de schat, verborgen op het outdoorpark. Met je eigen groepje ga je op expeditie: lees het kompas, raak de boogschietdoelen, ontcijfer de aanwijzingen en vind de schat! Lukt het jou om de code te kraken? Iedereen kan meehelpen bij dit avontuur.

Dagje eropuit

ik wil kamperen

Ik wil kamperen

Essentiële tips voor kamperen: wat je nodig hebt, kiezen tussen tent of caravan, backpacken of camping, wandelen of fietsen, en de beste plekken in Nederland. Bezoek wattedoenvandaag.nl voor uitjes en evenementen per provincie.

Uitgelicht in Nederland

Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen

Echt Friesland ontdekken

Friesland is een prachtige provincie, vol met de mooiste wateren en pittoreske dorpjes. Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen.