MIDWINTERHOORNWANDELING BELTRUM 10 DECEMBER 2023

MIDWINTERHOORNWANDELING BELTRUM 10 DECEMBER 2023

Na een zeer succesvolle midwinterhoorn wandeling in 2022 te hebben georganiseerd (meer dan 800 wandelaars) gaan we ook dit jaar weer een prachtige midwinterhoornwandeling in Beltrum organiseren.

In samenwerking met ’t Noasman organiseren de Midwinterhoorn Bloazers ’t Slat hun jaarlijkse midwinterhoornwandeling op zondag 10 december 2023.

Ruim 50 enthousiaste midwinterhoornblazers verblijden de wandelaars met hun karakteristieke tonen door de authentieke natuur van Beltrum. Op markante punten treft men midwinterhoornblazers aan in de nabijheid van knusse en knapperende vuurkorven. Daarbij zijn de blazers bereid om uitleg te geven over de traditionele wijze van deze ambachtswerken en het boeiende verhaal achter de midwinterhoorn. Op het eindpunt is onder het genot van een winterse versnapering te zien hoe een midwinterhoorn wordt gemaakt.

Starten kan vanaf ’t Noasman tussen 08.30 en 11.00 uur en er is keuze uit drie verschillende afstanden; 5, 10 en 15 kilometer. De kosten om deel te nemen bedragen € 4,50 per persoon. Voor leden van de wandelbond (KWBN) zijn de kosten € 3,50 per persoon, kinderen tot 12 jaar mogen gratis meewandelen en gelieve bij deelname contant te betalen.

Nog meer uitjes in Gelderland.

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland

Blogs