MIDWINTERHOORNWANDELING BELTRUM 10 DECEMBER 2023

Na een zeer succesvolle midwinterhoorn wandeling in 2022 te hebben georganiseerd (meer dan 800 wandelaars) gaan we ook dit jaar weer een prachtige midwinterhoornwandeling in Beltrum organiseren.

In samenwerking met ’t Noasman organiseren de Midwinterhoorn Bloazers ’t Slat hun jaarlijkse midwinterhoornwandeling op zondag 10 december 2023.

Ruim 50 enthousiaste midwinterhoornblazers verblijden de wandelaars met hun karakteristieke tonen door de authentieke natuur van Beltrum. Op markante punten treft men midwinterhoornblazers aan in de nabijheid van knusse en knapperende vuurkorven. Daarbij zijn de blazers bereid om uitleg te geven over de traditionele wijze van deze ambachtswerken en het boeiende verhaal achter de midwinterhoorn. Op het eindpunt is onder het genot van een winterse versnapering te zien hoe een midwinterhoorn wordt gemaakt.

Starten kan vanaf ’t Noasman tussen 08.30 en 11.00 uur en er is keuze uit drie verschillende afstanden; 5, 10 en 15 kilometer. De kosten om deel te nemen bedragen € 4,50 per persoon. Voor leden van de wandelbond (KWBN) zijn de kosten € 3,50 per persoon, kinderen tot 12 jaar mogen gratis meewandelen en gelieve bij deelname contant te betalen.

Nog meer uitjes in Gelderland.

Locatie MIDWINTERHOORNWANDELING BELTRUM 10 DECEMBER 2023

Meenweg 4
7156NX Beltrum

Aankomende evenementen

Santa Run Heijplaat

Locatie: Rotterdam

MIDWINTERHOORNWANDELING BELTRUM 10 DECEMBER 2023

Locatie: Beltrum

Dickens Festijn

Locatie: Deventer

Kerst in oud Kampen

Locatie: Kampen

Rock around the Jukebox Experience

Locatie: Rosmalen

Internationale Mineralenbeurs Zuid-Limburg

Locatie: Maastricht

Nederlands Silent Film Festival

Locatie: Eindhoven

André Rieu’s White Christmas

Locatie: Goes

Horror Night: Thanksgiving

Locatie: Goes

De Tuinbeurs Winterfair

Locatie: Emmen