Mega Curiosa en Antiekmarkt in de Beursfabriek te Nieuwegein

Mega Curiosa en Antiekmarkt in de Beursfabriek te Nieuwegein

Ontdek een schat aan curiosa en antiek op de Mega Curiosa en Antiekmarkt in de Beursfabriek, Nieuwegein

Bezoek de spectaculaire Mega Curiosa en Antiekmarkt in de Beursfabriek te Nieuwegein, die plaatsvindt op 9 en 10 maart. Deze markt biedt een uitgebreide selectie van boeiende en unieke items, waarbij bezoekers kunnen dwalen langs maar liefst 350 stands, vol met curiosa, antiek, brocante en meer. Of u nu op zoek bent naar een uniek decoratief stuk voor uw huis, een zeldzaam verzamelobject, of gewoon op zoek bent naar een gezellige dag vol ontdekkingen, deze markt heeft voor elk wat wils.

De Mega Curiosa en Antiekmarkt is geopend van 9:00 tot 16:30 uur, waardoor bezoekers ruim de tijd hebben om te genieten van het diverse aanbod. De toegangsprijs bedraagt € 6,- voor volwassenen. Kinderen onder geleide tot en met 12 jaar hebben gratis toegang, waardoor het evenement perfect is voor een gezinsuitje.

Mis deze kans niet om een unieke vondst te doen en een gezellige dag door te brengen op de Mega Curiosa en Antiekmarkt in de Beursfabriek te Nieuwegein. We kijken ernaar uit u te verwelkomen!

Voor meer informatie gaat u naar onze website https://www.vanaerlebv.nl/

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.

Blogs