Expeditie NEXT

Expeditie NEXT

Let op, kinderen, ouders, verzorgers en vrienden! Festival Expeditie NEXT komt op woensdag 1 mei 2024 naar Zutphen in Gelderland. Tijdens de meivakantie zal de binnenstad bruisen van de wetenschap met experimenten, echte wetenschappelijke onderzoeken, mini-colleges en spectaculaire shows!

Op expeditie

“Op een dag ontdekte ik, professor Nova Next, een zeer oud boek: de Kennisschat, uit het jaar 2024. Dit boek was een schat aan wetenschappelijke kennis, waaruit bleek hoeveel men destijds al wist. Er waren geleerden die onderzoek deden naar de meest uiteenlopende zaken, van het leven op aarde tot de geheimen van het universum. Hun kennis was immens! Maar de mensen stopten met vragen stellen. Ze hingen maar wat rond voor de tv of waren constant bezig met hun telefoons. Zo raakten ze al hun kennis kwijt. Toen kwamen mijn vrienden en ik op een idee. Wat als we terug zouden reizen naar 2024? Dan konden we de Kennisschat opnieuw vullen met alle kennis en deze meenemen naar de toekomst!”

Praktische info:

Woensdag 1 mei 2024 van 11:00 tot 17:00 uur
Gratis voor kinderen, € 7,50 voor volwassenen (inclusief 2 drankjes)
Broederenkerkplein 2
7201 JP Zutphen

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland

Blogs

Weekendje Nijmegen

Wij gingen voor een weekendje historie, cultuur, winkelen naar Nijmegen. 'Gewoon' genieten van het leven in een van de oudste steden van Nederland! We gingen ook de podwalk lopen van ''Het Verhaal van Nederland'' in Nijmegen.