Pantropica

Bezoek deze meivakantie de jungle in eigen land

Stem deze meivakantie, van 27 april tot en met 12 mei, jouw kompas af op de imposante junglewereld van Pantropica en beleef samen met jouw familie de leukste avonturen.

Een echt familie-uitje
Dwaal tussen de stokstaartjes en vlinders, voer de vrolijke papegaaitjes en roetsj samen met de loslopende aapjes door het regenwoud. Maar pas op! Voor je het weet beland je midden in de rimboe en brengt alleen een gammele touwbrug, een spannende grot of een geheim junglepad je bij een nieuw avontuur.

Meivakantie vol avontuur
Vergeet niet om op tijd een tussenstop in het Hanami Flowerpark te plannen. Na een sprookjesachtige lunch heb je weer genoeg energie om te spelen in de waterrijke speeltuin of te shoppen in het jungledorp. Ben jij een echte avonturier die niet bang is voor de griezeligste dieren? Schuif dan tijdens de meivakantie aan bij de theatershow ‘Junglemasters’. Van 27 april t/m 12 mei is deze show dagelijks te zien om 12:00 en 14:00 uur in het Jungletheater.

Let op! Om te voorkomen dat jouw gewenste bezoekmoment uitverkocht is, is het aan te raden om vooraf online tickets te reserveren.

Kijk voor entreeprijzen, openingstijden en het volledige vakantieprogramma op pantropica.nl.

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland