Baltic Choir zingt

Baltic Choir zingt

Baltic Choir is een gemengd koor, dat een aantal jaren geleden begonnen is als projectkoor. Maar het plezier in het zingen van de mooie muziek met uitdagende talen was zo groot, dat het nu een vast koor is geworden. We zingen a capella muziek van Baltische componisten, zoals Arvo Pärt, Vaclovas Augustinas, Peteris Plakidis, maar bijvoorbeeld ook van onze eigen dirigente Sigutė Žurauskaitė.

Op 6 april geven wij om 16.30 uur een concert in de Lutherse Kerk Groningen, waarin we je meenemen in de wereld van de Baltische muziek.

Als je ook zelf eens wilt ervaren hoe mooi het is om deze muziek te zingen, kom dan voorafgaande aan dit concert naar de workshop, die wordt gegeven door onze dirigente.

De workshop begint om 15.00 uur.
Kosten: workshop + concert € 15,00 en alleen concert € 12,50.

Kaarten bestellen? Stuur een mail naar [email protected].

Graag tot 6 april a.s.!

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.

Blogs