Fontana Resort Bad Nieuweschans

Thermen Bad Nieuweschans

Weg naar de Bron 3-9
9693 GA Bad Nieuweschans

Telefoon: 0597-527777

Thermen Bad Nieuweschans is een kuuroord in de plaats Bad Nieuweschans in de provincie Groningen. Fontana Resort Bad Nieuweschans werd opgericht in 1985. In 2008 bezochten er al meer dan 200.000 mensen het kuuroord in het Groningse Nieuweschans

Thermen Bad Nieuweschans

Ontspannen & genieten van wellness & spa? Dat kan in Fontana Resort. In Bad Nieuweschans Groningen vindt u het eerste en meest complete kuur- & wellnessresort van Nederland. Gaat u naar Thermen met Thermaalbad, vele soorten sauna’s en Stoom Badhuis. Ervaar de helende en ontspannende werking van diverse lifestyle & medical behandelingen en kuren, zoals lichaamsmassages, gelaat & huid, aromatherapie.

U kunt uw uitje compleet maken bij Thermen, U kunt hier namelijk overnachten in het hotel. U kunt ook heerlijk culinair genieten van de lekkerste gerechten in restaurant Waters of The World.

Adres Thermen Bad Nieuweschans

Weg naar de Bron 3-9
9693 GA Bad Nieuweschans
Telefoon: 0597-527777

Bezoek de website

Dagje eropuit

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Blogs