Alle uitjes

Waar wil jij naar toe vandaag? Vind de leukste uitjes!

TopTips

Ontdek Nederland!

Boek je uitje Groningen

Ga je er op uit in Groningen? Voor sommige uitjes moet je vooraf reserveren. Zoek en vind op Wat te doen Vandaag de leukste uitjes en reserveer direct je tickets.

Ontdek de charme van Groningen

Groningen, grote stad in het noorden van Nederland, biedt een schat aan activiteiten die perfect zijn voor zowel families, vriendengroepen als solo-avonturiers. Of je nu geïnteresseerd bent in cultuur, sportieve ervaringen, lekker eten, of winkelen, Groningen heeft het allemaal.

Boek vooraf je uitje in Groningen en verzeker jezelf van een onvergetelijke ervaring. Van het gloednieuwe Forum tot de gezellige winkelstraten en het moderne museum, Groningen is de ideale bestemming voor een dagje uit of een lang weekend weg.

Ervaar de rust in Groningen

Laat de drukte achter je en ontspan!

In de provincie Groningen vind je volop stilte en rust. Ontdek de weidse natuur langs de Waddenkust en het Lauwersmeer. Onderweg door de provincie tref je dorpen aan waar de tijd soms lijkt te hebben stilgestaan. Dat levert prachtige lokale musea op en biedt je een complete ervaring weg van de drukte van alledag.

Hoewel de stad Groningen een flinke omvang heeft, is de sfeer er gemoedelijk gebleven.

Wil je naar een Pretpark in Groningen of blijf je overnachten in de provincie, er is veel te doen en te beleven in Groningen! Maak je keuze, waar wil je naar toe?

Boek snel! Ga erop uit in Groningen!