Plopsa Indoor Coevorden

Plopsa Indoor Coevorden

Plopsa Coevorden is een overdekt Plopsa park, waar al je televisievriendjes tot leven komen, waar je alle Plopsa figuren van Studio100 kunt ontmoeten en waar je een leuk dagje uit nooit meer zult vergeten. Vol met leuke shows, attracties en spannende vlottentochten.

Attracties Plopsa indoor

Er is veel te beleven bij Plopsa indoor Coevorden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een ritje in ‘Anubis’, een mysterieuze attractie voor de echte durfal of spring in de brandweerwagen en ga aan de slag als echte brandweerman of vrouw, net als Klaasje, Marthe en Hanne van K3. Of misschien ga jij wel net als Piet Piraat op ontdekkingstocht over het piratenmeer met De Bootjes.

Shows

Je kunt niet alleen genieten van de leukste en meest spannende attracties. Je kunt ook jouw televisiehelden ontmoeten. Zing en dans mee met Bumba en Bumbalu, Maya de Bij en Peppa Pig. En een paar keer per jaar komt K3 langs voor de K3 Droomdagen. Een spetterend optreden dat je niet mag missen.

Eten en drinken

Na een ritje in een spannende attractie kun je even bijkomen met een lekkere snack of frietje in de Mega Mindy Bar of je verstopt je in de grote holle boom, in het Plopperdeplop Ploprestaurant. Overheerlijke gehaktballen uit de jus, kipsaté en hamburgers voor echte stoere jongens en meisjes. Heb je meer zin in zoetigheid? Neem dan een lekkere grote suikerspin bij Wickie. Smikkelen maar!

Sluit je dag in Plopsa Indoor Coevorden af met een bezoekje aan de Plopsa winkel. Hier haal je je mooiste herinnering aan een dag om nooit te vergeten.

Adres Plopsa Indoor Coevorden

Reindersdijk 57
7751 SH Dalen
Telefoon: 0524 – 523 380

Bezoek de website

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland