Paintball Delft

Paintball Delft

Postbus 67
2600 AB Delft

Telefoon: 06 546 781 61

Ga de spanning en actie tegemoet met een spannend potje paintball bij Paintball Delft in Zuid-Holland. Gezellig tijdens een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, familiefeestje of een ander leuk uitje kunt u gaan paintballen bij Paintball Delft in Zuid-Holland en de uitdaging aan gaan. Uw groep wordt in twee delen verdeeld.

Iedere groep moet zijn vlag en kamp verdedigen en de “vijanden” op afstand houden. Maar, het kamp of de vlag van de “vijand” moet wel veroverd worden, dus stuur je teamgenoten er op uit en schiet er op los met je verfkogels bij Paintball Delft.

Adres Paintball Delft

Postbus 67
2600 AB Delft
Telefoon: 06 546 781 61

Bezoek de website

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.

Blogs