Dagje uit Overijssel

Op Wat te doen vandaag vind je de leukste uitjes!

Dagje uit Overijssel, omdat Overijssel een veelzijdige provincie is! Je kunt in deze mooie provincie zowel terecht voor ontspanning als voor sportieve activiteiten en bijvoorbeeld uitgaan of een museumbezoekje. Mogelijkheden genoeg voor een leuk dagje uit in Overijssel!

Dagje uit Overijssel met de kinderen

Wilt u met de kinderen een gezellig dagje weg dan zijn er in Overijssel mogelijkheden te over. In Overijssel is het bekende attractiepark Avonturenpark Hellendoorn te vinden. Al meer dan zeventig jaar zorgt dit leuke park voor vertier onder kinderen van jong tot oud. Er zijn meer dan 30 attracties en verschillende shows. Een heel leuk dagje weg met de kinderen!

Of waarom gaat u niet eens met ze naar een zwembad, dat vinden vrijwel alle kinderen leuk! In Enschede vindt u bijvoorbeeld het Aquadrome Zwembad, met onder andere een golfslagbad en natuurlijk een leuke waterglijbaan!

Lekker lang dagje uit in Overijssel

Wilt u echt een goede indruk krijgen van de provincie Overijssel, dan moet u natuurlijk wat langer dan één dagje blijven! Waarom maakt u er niet direct een heel weekendje Overijssel van! Bent u op zoek naar een heel bijzonder hotel in Overijssel, dat is het Huis van Bewaring in Almelo misschien iets voor u. Een bijzondere overnachting is gegarandeerd in deze oude gevangenis!

Lees op ‘Over UIT’ ook leuke tips voor het perfecte uitje

Lekker uitgaan in Overijssel

Niet alleen overdag zijn er genoeg mogelijkheden in Overijssel, ook ‘s avonds kunt u hier goed vertoeven. Pik bijvoorbeeld eens een filmpje bij Filmhuis De Keizer in Deventer. Hier kunt u terecht voor de echt goede films, verwacht hier dus niet de standaard Hollywoodfilms. Elke dag worden hier twee films vertoond, na afloop of juist voor de film kunt u nog lekker een drankje doen in de foyer.

Zin in echt ouderwets naar de discotheek? Dat kan bij Zaal Dijk in Lemele. Hier zijn verschillende discozalen te vinden en elk weekend staan er verschillende dj’s of artiesten op het podium. ‘s Avonds uit eten kan natuurlijk in een lekker restaurant.

Dagje uit Overijssel, zoek niet verder!